Tarieven

 

Een therapiesessie duurt een uur en kost € 80,00. Er is een uitlooptijd van een kwartier mogelijk. De intake kost eveneens € 80,00 en duurt anderhalf uur.

 

Afspraken kun je telefonisch annuleren, maar wel minimaal 2 werkdagen van tevoren. Anders wordt de geannuleerde sessie in rekening gebracht.
Dit geldt nu niet met de pandemie door het Coronavirus COVID-19. Als er gezondheidsklachten zijn of twijfels hieromtrent dan kan de sessie kort van tevoren zonder gevolgen worden afgezegd. Ik zal dit ook doen bij gezondheidsklachten of twijfels hierover. Voorzichtigheid gaat voor alles in deze tijd.

 

Wanneer je bij jouw zorgverzekeraar een aanvullende verzekering hebt, is het mogelijk een deel van de therapiesessies vergoed te krijgen. Vaak tot het maximum van een bepaald bedrag. Afhankelijk van de zorgverzekeraar vallen de sessies in het pakket alternatieve zorg/hulpverlening, additieve zorg/therapie, of complementaire psychologische hulpverlening.
Coachingsessies vallen hier niet onder.

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie NBVH, Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten. Op de sites van de zorgverzekeraars is veelal een lijst van erkende beroepsverenigingen voor de aanvullende vergoeding te vinden. Ook via de site https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie kun je vinden welke zorgverzekeraars deze therapie vergoeden.

Copyright Dorrestein Praktijk 2018 All rights reserved  -  Webdesign: JJB