Met welke vragen kun je terecht?

 

De klachten of vragen waarmee mensen in mijn praktijk komen zijn divers.
Het kan gaan om: sombere gevoelens hebben; contact met gevoel missen; steeds in dezelfde emotie schieten; een bepaald gedrag niet willen, maar hier geen contrôle over hebben; beheerst worden door angst; zelfvertrouwen kwijt zijn; overmatig alkoholgebruik of andere vormen van verslaving; dwanggedachten; oververmoeid zijn, burnout-verschijnselen; geen grenzen kunnen stellen. Maar ook om: het verwerken van een verlies, een scheiding, het overlijden van een dierbare, een miskraam of een abortus; het verwerken van traumatische ervaringen, zoals seksueel misbruikt zijn, psychische- en fysieke mishandeling, verbranding.

 

Je kunt jouw klacht ervaren in je werk, je relatie, in contact met je kinderen of vrienden. Of dat je er alleen zelf last van hebt, het gevoel dat er ergens in je iets niet volledig is, of wringt, dat je niet volledig leeft.

 

Niet alles is op te lossen. Maar ook is waar dat je soms iets dat onveranderbaar voor je lijkt, of dat als onveranderbaar is bestempeld, toch oplost. En dan besef je dat er meer licht is dan je door een raam kunt zien.

Copyright Dorrestein Praktijk 2018 All rights reserved  -  Webdesign: JJB