Registratie

 

Als therapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) met als registratienummer 15031. Zie ook: http://www.hypnotherapie.nl/

Ook ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg met als licentienummer 403406R en val ik onder hun Tuchtrecht (zie http://www.tcz.nu/).
Het klachtrecht zoals beschreven in de Wkkgz, Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, is door mijn beroepsvereniging (NBVH) geregeld.
Mocht u onverhoopt ontevreden zijn, dan hoor ik dat natuurlijk graag van u en wil ik dit met u oplossen. Komen we daar samen niet uit dan kunt u een beroep doen op een klachtenfunctionaris. Dit gaat via de beroepsvereniging. Zie https://www.hypnotherapie.nl/klachten/ 
In navolging van de wet, Wkkgz, ben ik voor de geschillencommissie aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG. Indien de inzet van een klachtenfunctionaris voor u niet het gewenste resultaat heeft, kunt u een klacht voor een oordeel voorleggen aan de geschillencommissie.  

De praktijk is met de naam AEG Dorrestein geregistreerd bij het landelijk informatiecentrum van de zorgverzekeraars, Vektis, en opgenomen in het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners, AGBZ, met als persoonlijke AGB-code 90026460 en de praktijk AGB-code is 90005345.

Bij de Kamer van Koophandel is de praktijk onder de naam Dorrestein Praktijk geregistreerd met het KvK nummer: 34349944.

 

Copyright Dorrestein Praktijk 2018 All rights reserved  -  Webdesign: JJB