bloemlinks-blauw

"Liefde geef je door"


Gisteren kreeg ik een kaart van mijn moeder waarop ze me bedankte voor het prachtig krachtig liefdevol mens die ik ben. En dat zij zich bevoorrecht voelt dat ik haar kind ben.
Ze zegt dit omdat zij met mijn vader in een niet te beschrijven pijnlijke situatie zat en ik erop kon reageren vanuit mijn diepste wie ik ben. Ze zegt nu: 'Jij hebt gezorgd dat ik die liefde weer voelde in mijn hart. Met jouw aandacht en fijne en soms pijnlijke gesprekken. Uit de grond van mijn hart dank daarvoor. Ik ga voor respect voor elkaar en de Universele Liefde die ieder van ons in zich heeft. Jij hebt me dit laten voelen. Hoe moeilijk het ook was. Ik ben ontzettend blij met je en hou van je!' Dat schrijft mijn moeder.
Ik lees het met tranen in mijn ogen. Zij had dit nooit van mij in die volheid kunnen ervaren als ik niet bij Anneke dit in mijzelf had geopend. Als ik niet had geleerd om het contact dat ik heb met die bron aan te kunnen. Voorheen zweefde ik bijna. Ik vond op aarde zijn zo moeilijk. Anneke leerde mij om te gaan met mijn diep voelen en dit te verbinden met het leven op aarde. En zie hier het resultaat.

 

R.v.I. vrouw, 35 jr      Terug naar ervaringen                Terug naar homepage

Copyright Dorrestein Praktijk 2018 All rights reserved  -  Webdesign: JJB